Bibi van Leeuwen

- This is where the magic happens -

Dwaallicht

Cover illustration design for LGBTQ+ magical romance YA graphic novel 'Dwaallicht' by Jen Minkman & Bibi van Leeuwen.

(Englisch translation: Will-o’-the-wisp)

Written by Jen Minkman
Publication: April 25 2022, by Dutch Venture Publishing

 

‘Vijf jaar lang heb ik gewacht op dit moment en nu ik er ben, overvallen de herinneringen aan een mooiere en meer zorgeloze tijd me ongenadig. Ik parkeer de auto aan de rand van de weg, vlak bij het pad dat het bos in leidt, en haal diep adem. Zou ze er zijn? Zou ik Ester nog kunnen vinden? Of is ze me vergeten en is mijn kans vervlogen?’ Fenna logeert elke zomer bij haar oma in Tsjechië. Als ze in het bos een geheimzinnig meisje ontmoet dat niet helemaal van deze wereld lijkt te zijn, kan ze niet anders dan bevriend raken met de mysterieuze Ester en haar hart aan het meisje verliezen. Maar heeft haar ontluikende verliefdheid wel een kans als zij en Ester in twee verschillende werelden leven?

‘For five years I’ve waited for this moment. Now I’m here and memories of a more wonderful and carefree time take me by surprise. I park the car at the side of the road, close to the path that will lead me to the forest. I take a deep breath. Will she be there? Will I be able to find her? Or did she forget me?’ Every summer Fenna stays with her grandmother in the Czech Republic. One day she meets a mysterious girl in the woods. The girl seems out of place and Fenna can’t help but befriend the mystical Ester and fall in love. But does their love stand a chance when both girls live in different worlds?

Final Book Jacket